Fasole batuta cu leurda

Portii
4
Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Fasole batuta cu leurda

Ingrediente

  • -300 gr fasole
  • -1 morcov
  • -3 catei usturoi
  • -3 foi dafin
  • -sare
  • -piper
  • -150 ml suc de rosii
  • -leurda (cat am luat in ambele maini , o gramajoara )
  • -50ml ulei

Mod de preparare

Fasolea aleasa am spalat-o in apa rece si am pus-o la inmuiat in apa multa de seara pana dimineata . Dimineata am pus fasolea in vasul de la Slow Cooker , am pus morcovul curatat , usturoiul si foile de dafin si am lasat-o la gatit pentru 5 ore la temperatura mica .
Fasolea se poate fierbe clasic fara nici o problema , dar apartul meu Slow Cooker ma ajuta enorm atunci cand trebuie sa plec la serviciu .
Fasolea fiarta am pus-o in vasul robotului impreuna cu sare , piper ,morcovul, usturoiul si sucul de rosii.Am pornit robotul si am facut o pasta fina .

Mutam fasolea intr-un castron.
Leurda spalata bine si uscata am tras-o la tigaie in 50 ml ulei pentru 2 minute . Am gatit-o pana cand s-a muiat putin si a devenit un verde intens .

Punem leurda in vasul robotului si o maruntim si pe ea.

Amestecam fasolea pasta cu leurda , gustam si mai punem sare si piper daca trebuie . Servim cu muraturi .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Cele mai apreciate rețete
Pasta de Gogosari si Ardei Kapia, Rosii
1
Conserve, muraturi

Pasta de Gogosari si Ardei Kapia, Rosii

Pasta de Gogosari si Ardei Kapia, Rosii
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
2
Carte de bucate

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat

Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
Placinta Armaneasca
3
Dulciuri

Placinta Armaneasca

Placinta Armaneasca
Remo
4
Dulciuri

Remo

Remo
Ardei cu Varza - Muratura
5
Conserve, muraturi

Ardei cu Varza - Muratura

Ardei cu Varza - Muratura
Parteneri
Desert tarta cu pere, mere si nuci
Bucataras.RO

Desert tarta cu pere, mere si nuci

''Inspiratie de toamna'' din gradina Oanei Placinta, multumesc pentru inspiratie. Eu am facut unele modificari si la aluatul...

Desert tarta cu pere, mere si nuci
Placinta quatro formaggi
Culinar.RO

Placinta quatro formaggi

Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.

Placinta quatro formaggi
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia