Fasole Batuta

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fasole 5oo gr
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • ulei 100 ml
  • sare
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • una cana de bulion 150 gr
  • apa 250 ml

Mod de preparare

Fasolea o punem la fiert cu oarece legume pentru a capata o savoare in plus. Separat in timp ce fasolea fierbe v om face un sos de bulion cu ceapa pentru a intregi reteta in momentul in care o servim.

Terminand de fiert fasolea o scurgem si o batem cu un tel pana totul devine o pasta. Putina sare si putin ulei ii v or da o nota in plus.
Se aseaza in farfurie cu doua linguri de sos deasupra si muraturi care mai de care alaturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc