Fasolea o punem la fiert cu oarece legume pentru a capata o savoare in plus. Separat in timp ce fasolea fierbe v om face un sos de bulion cu ceapa pentru a intregi reteta in momentul in care o servim.
Terminand de fiert fasolea o scurgem si o batem cu un tel pana totul devine o pasta. Putina sare si putin ulei ii v or da o nota in plus.
Se aseaza in farfurie cu doua linguri de sos deasupra si muraturi care mai de care alaturi.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii