Dovleceii trebuie sa fie micuti. Se curata, se taie in 2 pe lung si se scobeste miezul cu o lingura. Se pun la oparit in apa clocotiata cam 5 minute, in functie de marime. Se scot apoi si se pun la scurs. Umplutura se obtine amestecand ingredientele, branza tare se da pe razatoare, astfel incat sa fie o compozitie mai tare.
Se aseaza dovleceii in tava, se umplu cu crema de branza, deasupra puneti felii de rosii si busuioc proaspat, si stropiti cu uiel de masline. Dati la cuptor 15-20 de min, pana simtiti ca dovlecelul e moale.
e o reteta mai dietetica, dar se poate adauga in compozitie si ceapa calita, masline, ciuperci, dupa cum va place. Pofta buna!
Se pot manca si calzi, ca atare sau cu carne de pui sau vita la gratar, dar si reci sunt foarte buni! :)
Deoarece astazi am implinit frumoasa varsta de 26 de anisori, nu aveam cum sa nu vin cu o felie de tort pentru cei mai...
Tort 26Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii