Se taie dovleceii cubulete mai mari (daca sunt tineri, se lasa coaja, daca sunt mai mari se curata de coaja si de seminte).
Se fierb in apa cu sare pentru 5 min, dupa care se scurg bine.
Se amesteca cu 2 linguri de pesmet. Se pun intr-o tava unsa si tapetata cu pesmet celelalte 2 linguri.
Intr-un castron se bat ouale cu smantana si cascavalul ras (eu am pus provolone), se pune un pic de piper si sare.
Se pune peste dovlecei si se da la cuptor 40 min la 180 ° pana sunt frumos gratinate. Sunt delicioase.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii