Dovlecei Gratinati

Complexitate
redusa
Dovlecei Gratinati

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 200 g cascaval
  • 200 g smantana
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 4 linguri pesmet

Mod de preparare

Se taie dovleceii cubulete mai mari (daca sunt tineri, se lasa coaja, daca sunt mai mari se curata de coaja si de seminte).

Se fierb in apa cu sare pentru 5 min, dupa care se scurg bine.

Se amesteca cu 2 linguri de pesmet. Se pun intr-o tava unsa si tapetata cu pesmet celelalte 2 linguri.

Intr-un castron se bat ouale cu smantana si cascavalul ras (eu am pus provolone), se pune un pic de piper si sare.

Se pune peste dovlecei si se da la cuptor 40 min la 180 ° pana sunt frumos gratinate. Sunt delicioase.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)