Se taie dovleceii cubulete mai mari (daca sunt tineri, se lasa coaja, daca sunt mai mari se curata de coaja si de seminte).
Se fierb in apa cu sare pentru 5 min, dupa care se scurg bine.
Se amesteca cu 2 linguri de pesmet. Se pun intr-o tava unsa si tapetata cu pesmet celelalte 2 linguri.
Intr-un castron se bat ouale cu smantana si cascavalul ras (eu am pus provolone), se pune un pic de piper si sare.
Se pune peste dovlecei si se da la cuptor 40 min la 180 ° pana sunt frumos gratinate. Sunt delicioase.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraDeja stiti cat de mult imi plac cheesecake-urile si prin urmare mereu caut sa fac unul diferit . Si asa am gasit blog-ul unei...
Desert cheesecake TwixAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii