Se taie dovleceii cubulete mai mari (daca sunt tineri, se lasa coaja, daca sunt mai mari se curata de coaja si de seminte).
Se fierb in apa cu sare pentru 5 min, dupa care se scurg bine.
Se amesteca cu 2 linguri de pesmet. Se pun intr-o tava unsa si tapetata cu pesmet celelalte 2 linguri.
Intr-un castron se bat ouale cu smantana si cascavalul ras (eu am pus provolone), se pune un pic de piper si sare.
Se pune peste dovlecei si se da la cuptor 40 min la 180 ° pana sunt frumos gratinate. Sunt delicioase.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii