Dovleceii se taie in jumatati, pe lungime, se scoate o parte din miez si se lasa sa se scurga.
Apoi, se aseaza intr-o tava, unsa cu unt si se pune in fiecare jumatate cate un ou crud. Se presara sare si piper, marar tocat fin si cascaval ras sau branza rasa.
Se toarna supa de legume peste dovlecei si se da la cuptor pt. 15 minute.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaCa un iubitor de peste ce sunt, astazi va impartasesc reteta mea de Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul...
Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii