Dovlecei cu Oua la Cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 8 oua
  • 50 g cascaval sau branza sarata
  • 2 linguri unt
  • o legatura marar
  • o ceasca supa de legume
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Dovleceii se taie in jumatati, pe lungime, se scoate o parte din miez si se lasa sa se scurga.

Apoi, se aseaza intr-o tava, unsa cu unt si se pune in fiecare jumatate cate un ou crud. Se presara sare si piper, marar tocat fin si cascaval ras sau branza rasa.

Se toarna supa de legume peste dovlecei si se da la cuptor pt. 15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc