Cum se Obtin Fasiile sau Cubuletele de Ardei

Complexitate
redusa
Cum se Obtin Fasiile sau Cubuletele de Ardei

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pasul 1- Taiati cu un cutit ardeiul, in doua bucati, de la codita si pana la varf.
    Indepartati cotorul, semintele si nervurile albe de la fiecare jumatate de ardei.

    Pasul 2: Taiati cate o felie subtire din varf si dinspre codita pentru a obtine jumatati de ardei cu suprafata aproape drepta.

    Pasul 3: Asezati fiecare jumatate pe suprafata de lucru, cu pielita in jos si taiati transversal in fasii de 6- 12 mm. Folositi fasiile ca atare sau taiati-le cubulete.

    Pasul 4: Alaturati cateva fasii si taiati-le de-a curmezisul in patratele de 3- 4 mm.
    Fasiile sau cubuletele de ardei astfel obtinute se vor gati deodata, uniform si sunt aspectuoase..

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Altfel de Cozonac cu Nuca

    Altfel de Cozonac cu Nuca

    Altfel de Cozonac cu Nuca
    Pasca traditionala

    Pasca traditionala

    Pasca traditionala
    Drob de miel

    Drob de miel

    Drob de miel
    Cele mai apreciate rețete
    Amandine III
    1
    Dulciuri

    Amandine III

    Amandine III
    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    2
    Dulciuri

    Prajitura Tosca - un desert imbietor

    Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    Prajitura Mona
    3
    Dulciuri

    Prajitura Mona

    Prajitura Mona
    Rulada de Biscuiti (de Post)
    4
    Dulciuri

    Rulada de Biscuiti (de Post)

    Rulada de Biscuiti (de Post)
    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    5
    Dulciuri

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

    Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    Parteneri
    Gulas din carne de curcan
    Bucataras.RO

    Gulas din carne de curcan

    Recunosc, visez demult sa fac un gulas la ceaun, in curte, la foc de lemne, insa pana atunci mai e cale lunga. Iubesc aceasta...

    Gulas din carne de curcan
    Oua vopsite in foi de ceapa
    Culinar.RO

    Oua vopsite in foi de ceapa

    Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

    Oua vopsite in foi de ceapa
    Drob de miel in foietaj
    Gustos.RO

    Drob de miel in foietaj

    Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

    Drob de miel in foietaj
    Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
    Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
    Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
    Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola