Pasul 1- Taiati cu un cutit ardeiul, in doua bucati, de la codita si pana la varf.
Indepartati cotorul, semintele si nervurile albe de la fiecare jumatate de ardei.
Pasul 2: Taiati cate o felie subtire din varf si dinspre codita pentru a obtine jumatati de ardei cu suprafata aproape drepta.
Pasul 3: Asezati fiecare jumatate pe suprafata de lucru, cu pielita in jos si taiati transversal in fasii de 6- 12 mm. Folositi fasiile ca atare sau taiati-le cubulete.
Pasul 4: Alaturati cateva fasii si taiati-le de-a curmezisul in patratele de 3- 4 mm.
Fasiile sau cubuletele de ardei astfel obtinute se vor gati deodata, uniform si sunt aspectuoase..
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii