Cum se Coc si se Decojesc Ardeii

Complexitate
redusa
Cum se Coc si se Decojesc Ardeii

Ingrediente

    Mod de preparare

    1/ Puneti folie de aluminiu pe o tava de copt
    Alegeti o tava de copt cu margini si imbracati-o, inclusiv marginile, cu folie de aluminiu.
    Asezati ardeii spalati si zvantati in tava, unii langa altii.

    2/ Coaceti ardeii
    Puneti tava cu ardei in cuptorul preancalzit, cat mai aproape de sursa de caldura si coaceti la foc potrivit pana ce pielita de la ardei se arde usor si se desprinde din loc in loc. Intoarceti ardeii pe toate partile cu ajutorul unor clesti. In aproximativ 15 min ardeii ar trebui sa fie copti.

    3/ Raciti ardeii intr-o punga de hartie sau de plastic ori intr-un vas cu capac

    Transferati ardeii copti intr-o punga de hartie sau de plastic si legati-o usor. Daca folositi un vas, puneti capacul pe el. Lasati asa pana se racesc. Puteti sa-i sarati pe fiecare, pe toate fetele, inainte de ai introduce in punga sau vas.

    In timp ce se racesc, ardeii se aburesc, ceea ce face decojirea mai usoara.

    4/ Decojiti
    Dupa circa 10 min, ardeii sunt raciti. Scoateti-i pe rand din punga sau vas si decojiti-i cu degetele, indepartand toata pielita arsa.

    Folositi-i dupa cum cere reteta.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Varza noua calita in tuci

    Varza noua calita in tuci

    Varza noua calita in tuci
    Salata de cartofi Olivier

    Salata de cartofi Olivier

    Aceasta salata combina cubulete de cartofi, morcovi, carne fiarta (vita sau pui), castraveti murati, mazare si oua, toate...

    Salata de cartofi Olivier
    Tarta cu rubarba si cirese

    Tarta cu rubarba si cirese

    Tarta cu rubarba si cirese
    Cele mai apreciate rețete
    Ceafa de porc la cuptor
    1
    Prajitura turnata cu branza si visine
    2
    Dulciuri

    Prajitura turnata cu branza si visine

    Prajitura turnata cu branza si visine
    Dulceata de visine
    3
    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    4
    Dulciuri

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

    Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    Prajitura cu Fructe si Crusta Crocanta
    5
    Dulciuri

    Prajitura cu Fructe si Crusta Crocanta

    Prajitura cu Fructe si Crusta Crocanta
    Parteneri
    Desert prajitura 1 martie
    Bucataras.RO

    Desert prajitura 1 martie

    Vine, vine Primavara, cu alaiul ei de flori. Teoretic maine 1 martie vine Primavara, practic habar nu am ce ne asteapta, dar...

    Desert prajitura 1 martie
    Chiftele din carne si legume, la cuptor
    Culinar.RO

    Chiftele din carne si legume, la cuptor

    Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

    Chiftele din carne si legume, la cuptor
    Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos
    Gustos.RO

    Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos

    incearca reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata! Un desert decadent, ideal pentru orice ocazie...

    Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos
    Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
    Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
    Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
    Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
    citeste mai mult
    Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate