Cum Lucrati cu Ierburile Uscate

Complexitate
redusa
Cum Lucrati cu Ierburile Uscate

Ingrediente

    Mod de preparare

    1/ Masurati ierburile

    Cantariti sau masurati ierburile uscate conform retetei.
    In general, cantitatea de ierburi uscate este 1/3 din cantitatea de ierburi proaspete.
    Ierburile uscate se adauga, de obicei, la inceputul procesului de gatire; ierburile proaspete, spre sfarsit.

    2/ Zdrobiti ierburile uscate

    Desprindeti frunzele uscate de pe tije.
    Zdrobititi-le intre degete sau in palma inainte de folosire pentru ca ele sa-si elibereze uleiurile aromate (doar cantitatea de care aveti nevoie).
    Restul frunzelor uscate pastrati-le in borcane inchise la culoare si sigilate cat mai ermetic.

    Ierburile uscate pot fi folosite maxim 12 luni.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

    Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

    Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....

    Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
    Mancare de urzici cu mamaliga

    Mancare de urzici cu mamaliga

    Mancare de urzici cu mamaliga
    Sarmale de post cu ciuperci

    Sarmale de post cu ciuperci

    Sarmale de post cu ciuperci
    Cele mai apreciate rețete
    Tort cu spuma de zmeura si ciocolata
    2
    Dulciuri

    Tort cu spuma de zmeura si ciocolata

    Tort cu spuma de zmeura si ciocolata
    Macrou la gratar cu mamaliguta - un festin culinar
    3
    Mancaruri cu peste

    Macrou la gratar cu mamaliguta - un festin culinar

    Macrou la gratar cu mamaliguta - un festin culinar
    Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
    4
    Borsuri, supe, ciorbe

    Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

    Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
    Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida
    5
    Mancaruri cu legume si zarzavaturi

    Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida

    Acesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...

    Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida
    Parteneri
    Chec cu portocale
    Culinar.RO

    Chec cu portocale

    Un chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...

    Chec cu portocale
    Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
    Gustos.RO

    Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

    Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

    Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos