Cum Lucrati cu Ierburile Uscate

Complexitate
redusa
Cum Lucrati cu Ierburile Uscate

Ingrediente

    Mod de preparare

    1/ Masurati ierburile

    Cantariti sau masurati ierburile uscate conform retetei.
    In general, cantitatea de ierburi uscate este 1/3 din cantitatea de ierburi proaspete.
    Ierburile uscate se adauga, de obicei, la inceputul procesului de gatire; ierburile proaspete, spre sfarsit.

    2/ Zdrobiti ierburile uscate

    Desprindeti frunzele uscate de pe tije.
    Zdrobititi-le intre degete sau in palma inainte de folosire pentru ca ele sa-si elibereze uleiurile aromate (doar cantitatea de care aveti nevoie).
    Restul frunzelor uscate pastrati-le in borcane inchise la culoare si sigilate cat mai ermetic.

    Ierburile uscate pot fi folosite maxim 12 luni.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Salata Caprese - simpla si delicioasa

    Salata Caprese - simpla si delicioasa

    O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

    Salata Caprese - simpla si delicioasa
    Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa

    Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa

    Tocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...

    Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa
    Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

    Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

    Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

    Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
    Cele mai apreciate rețete
    Pandispan cu mere si budinca
    3
    Dulciuri

    Pandispan cu mere si budinca

    Pandispan cu mere si budinca
    Salata de ardei copti cu sos de rosii, usturoi si otet balsamic
    4
    Salate

    Salata de ardei copti cu sos de rosii, usturoi si otet balsamic

    Salata de ardei copti cu sos de rosii, usturoi si otet balsamic
    Dulceata de agrise
    5
    Parteneri
    Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
    Culinar.RO

    Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

    Deserturi racoritoare de vara

    Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
    Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
    Gustos.RO

    Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute

    Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...

    Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute