Topim pe rand cele 30g de unt si prajim feliile de paine.
Curatam si spalam ceapa, o taiam foarte marunt. Spalam ciupercutele si le tocam.
Intr-o tigaie punem ceapa cu untul si lasam pe foc pana devine translucida, adaugam ciupercile, amestecam si lasam ca totul sa fiarba in sucul propriu si unt.
Cand lichidul este evaporat, adaugam supa si smantana lasand sa scada cam de jumatate, dupa care varsam coniacul. Lasam sa fiarba pana cand se formeaza un sos onctuos, saram si piperam dupa gust.
Asezam pe un platou de servici feliile de paine si varsam deasupra sosul preparat.
Servim impreuna cu o salata verde.
Pofta buna!
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii