Crouste cu Ciuperci

Complexitate
redusa
Crouste cu Ciuperci

Ingrediente

  • 300g de ciupercute
  • 1 ceapa potrivita
  • 80g +30g de unt
  • 400ml de smantana lichida
  • 8 felii de paine toast
  • 50ml de coniac
  • 100ml de supa de pui sau legume
  • Sare, piper

Mod de preparare

Topim pe rand cele 30g de unt si prajim feliile de paine.

Curatam si spalam ceapa, o taiam foarte marunt. Spalam ciupercutele si le tocam.
Intr-o tigaie punem ceapa cu untul si lasam pe foc pana devine translucida, adaugam ciupercile, amestecam si lasam ca totul sa fiarba in sucul propriu si unt.

Cand lichidul este evaporat, adaugam supa si smantana lasand sa scada cam de jumatate, dupa care varsam coniacul. Lasam sa fiarba pana cand se formeaza un sos onctuos, saram si piperam dupa gust.

Asezam pe un platou de servici feliile de paine si varsam deasupra sosul preparat.
Servim impreuna cu o salata verde.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)