Se taie cartofii in cubulete si se pun la calit in putin ulei de masline.
Ardeiul tocat fideluta se pune peste cartofi. Se lasa sa se inmoaie.
In apa clocotita, punem la fiert carnatii taiati pe jumatate, pe care ii intepam putin(in asa fel se lasa grasimea). Foile de varza se toaca fideluta si se pun la foc in apa rece cu sare.
Peste cartofi se toarna supa de legume si se lasa sa dea in clocot. Dupa fierbere se lasa sa se raceasca putin si se da prin blender.
Intr-o tigaie se caleste varza in putin ulei de masline.
Galbenusurile se pun peste crema de cartofi si se amesteca cu telul.
Pe farfurie se pune o lingura de varza, o jumatate de carnat peste ea si se presara cu patrunjelul tocat. Langa se aseaza crema.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii