Se taie cartofii in cubulete si se pun la calit in putin ulei de masline.
Ardeiul tocat fideluta se pune peste cartofi. Se lasa sa se inmoaie.
In apa clocotita, punem la fiert carnatii taiati pe jumatate, pe care ii intepam putin(in asa fel se lasa grasimea). Foile de varza se toaca fideluta si se pun la foc in apa rece cu sare.
Peste cartofi se toarna supa de legume si se lasa sa dea in clocot. Dupa fierbere se lasa sa se raceasca putin si se da prin blender.
Intr-o tigaie se caleste varza in putin ulei de masline.
Galbenusurile se pun peste crema de cartofi si se amesteca cu telul.
Pe farfurie se pune o lingura de varza, o jumatate de carnat peste ea si se presara cu patrunjelul tocat. Langa se aseaza crema.
Cred ca n-am mai mancat prajitura din asta de 15-20 de ani, de cand o pregatea mama si imi doream de mult timp sa o pregatim...
Desert prajitura TelevizorDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii