Se taie cartofii in cubulete si se pun la calit in putin ulei de masline.
Ardeiul tocat fideluta se pune peste cartofi. Se lasa sa se inmoaie.
In apa clocotita, punem la fiert carnatii taiati pe jumatate, pe care ii intepam putin(in asa fel se lasa grasimea). Foile de varza se toaca fideluta si se pun la foc in apa rece cu sare.
Peste cartofi se toarna supa de legume si se lasa sa dea in clocot. Dupa fierbere se lasa sa se raceasca putin si se da prin blender.
Intr-o tigaie se caleste varza in putin ulei de masline.
Galbenusurile se pun peste crema de cartofi si se amesteca cu telul.
Pe farfurie se pune o lingura de varza, o jumatate de carnat peste ea si se presara cu patrunjelul tocat. Langa se aseaza crema.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii