Se taie cartofii in cubulete si se pun la calit in putin ulei de masline.
Ardeiul tocat fideluta se pune peste cartofi. Se lasa sa se inmoaie.
In apa clocotita, punem la fiert carnatii taiati pe jumatate, pe care ii intepam putin(in asa fel se lasa grasimea). Foile de varza se toaca fideluta si se pun la foc in apa rece cu sare.
Peste cartofi se toarna supa de legume si se lasa sa dea in clocot. Dupa fierbere se lasa sa se raceasca putin si se da prin blender.
Intr-o tigaie se caleste varza in putin ulei de masline.
Galbenusurile se pun peste crema de cartofi si se amesteca cu telul.
Pe farfurie se pune o lingura de varza, o jumatate de carnat peste ea si se presara cu patrunjelul tocat. Langa se aseaza crema.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii