Prazul, morcovii, napul, cartofi si dovlecelul se taie cubulete iar fasolea verde se taie in 3 sau 4. se pun intr-o oala, adaugam apa pana la nivelul legumelor, punem lingura de ulei, vegeta si sare dupa gust si lasam sa fiarba sub capac.
o data fierte se trec prin blender, mixer (ce aveti) si gata pentru servire.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii