Conchiglioni cu Legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Conchiglioni cu Legume

Ingrediente

  • - aproximativ 30 bucati paste conchiglioni
  • - 2 ardei kapia, unul galben si unul rosu
  • - citeva fire de ceapa verde
  • - o legatura de patrunjel
  • - o bucata zucchini (dovlecel mic)
  • - 4 rosii cherry
  • - 50 grame parmezan

Mod de preparare

Conchiglioni ripieni di verdure, mai pe romaneste paste umplute cu legume, necesita ceva timp de preparare si rabdare, dar odata pregatite fac deliciul unei mese de duminica, pentru cei ce vor sa incerce si altceva decit preparatele obisnuite.

Intii calesc partea alba de la ceapa in ulei de masline. Se adauga ardeii taiati cuburi deasupra si se gatesc impreuna pina cand apa pe care au lasat-o se evapora. Se scot si se pun intr-un bol.

Se caleste un zucchini taiat cubulete cu coaja cu tot, pina ce scade zeama lasata, se potriveste de sare si piper si cind e gata se scoate in acelasi bol cu ardeii lasind sa se racoreasca pina se fierb pastele.

Punem pastele la fiert intr-un vas cu apa cu sare si doi stropi de ulei, si potrivim cronometrul ca pastele sa fie fierte al dente - 12 minute au stat ale mele.

Pana se fierb pastele, se toaca marunt partea verde de la ceapa si patrunjelul, apoi se amesteca cu ardeii si zucchini.

Se adauga ricotta si parmezanul ras si se amesteca usor pentru omogenizare.

Se scot pastele de pe foc, se scurg si se umplu pe rind cu ajutorul unei lingurite.

Rosiile se taie cubulete si se pun deasupra umpluturii.

Se pune vasul in cuptor pentru citeva minute pana se fac aurii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Saramura de pui

Saramura de pui

Saramura de pui
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
2
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
3
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu Nuca
4
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
5
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
Parteneri
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.