Curatam cartofii de coaja lasind putin din pulpa cartofului pe coaja
prajim in ulei bine incins
scoatem pe hirtie de bucatarie ca sa se scurga grasimea in exces
saram cojile de cartof **
adaugam brinza/cascavalul ras
* daca nu vrem sa prajim cojile de cartof putem sa le oparim in apa clocotita timp de citeva minute apoi le scurgem si le punem in cuptorul bine incins sa se coaca, cind au devenit crocante sunt gata sa le scoatem din cuptor si sa adaugam sarea si brinza /cascavalul ras
** pentru un gust deosebit sau cind brinza folosita nu este nici afumata nici picanta, deci fara un gust prea puternic putem folosi sarea aromata/ condimentata/ sarea cu ierburi aromate / sarea afumata / sau saramura bolonieza
Saramura bolonieza: Tocam cu un cutit (semiluna) usturoi, frunze de rozmarin, frunze de salvie. Intr-un mojar punem sare grunjoasa si amestecul de mai sus si pisam amestecind bine. Saramura se pastreaza in borcane inchise ermetic si citeva luni.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii