Palariile ciupercilor se scobesc,apoi se umplu cu un amestec format din piept pui fiert si taiat in fasii mici, piciorusele ciupercilor tocate fin, ceapa si adreiul taiate marunt si calite in ulei, mararul tocat, ouale crude, sarea si piperul. Ciupercile umplute se aseaza in tava unsa cu ulei, punand si putina apa ca sa nu se arda. Se tin in cuptor,la foc potrivit timp de 30 min.
Se servesc calde .
Am facut aceste branzoaice intr-unul din weekend-uri si s-au terminat atat de repede ca in urmatorul weekend le-am pregatit...
Desert branzoaiceInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii