Ciupercile se spala si se curata. Se lasa la scurs, apoi se taie in felii.
Ceapa se curata si se taie marunt.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins si se adauga ceapa. Se lasa sa se caleasca dupa care se pun ciupercile taiate felii. Se lasa impreuna la calit, se adauga putina sare, se amesteca si se acopera cratita cu un capac. Se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga sucul de rosii/bulionul, se pune si pasta chilli si se lasa sa fiarba in continuare. In functie de cat de mult sos dorim, mai adaugam sau lasam sa scada sosul.
Intre timp se curata orezul si se clateste in mai multe ape. Ceapa se pune la calit in ulei, apoi se adauga orezul. Se toarna 3 cani de apa, se sareaza dupa gust si se lasa sa fiarba. Cand este aproape gata, se adauga porumbul si se lasa la fiert pana este gata orezul.
Se serveste tocanita de ciuperci garnisita cu orez.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta de la pandispan este marca Eric Lanlard, o reteta simpla si extraordinar de gustoasa!
Tort cu crema de vanilie si capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii