- pregatiti un piure de cartof simplu (cartof fiert si apoi strivit cu furculita, cu unealta pentru piure sau chiar ras pe razatoarea mare) , adaugati oul, cascavalul, sare si piper
- faceti bile din aceasta compozitie si le asezati intr-o tava unsa cu ulei, le lasati in cuptorul deja incalzit si la fioc mare, maxim la cuptorul vostru pina cind prind crusta aurie
- intr-o tigaie puneti ulei, ceapa rasa (cit va place) ardeiukl gras taiat in felii foarte subtiri, sale, piper, pulpa de rosiii si daca vreti sau va pare ca sosul e prea gros adaugati putina apa sau vin
- lasati sa fiarba pe foc pina cind scade apoi il varsati pe linga chifttelele de cartof, adaugati patrunjel, rozmarin sau ce vreti voi si mai lasati citeva minute (5 min maxim) in cuptor..
Serviti cald sau rece
Atentie caci aceste chiftele sunt foarte moi si fine deci se rup usor cind le scoateti din tava

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii