- pregatiti un piure de cartof simplu (cartof fiert si apoi strivit cu furculita, cu unealta pentru piure sau chiar ras pe razatoarea mare) , adaugati oul, cascavalul, sare si piper
- faceti bile din aceasta compozitie si le asezati intr-o tava unsa cu ulei, le lasati in cuptorul deja incalzit si la fioc mare, maxim la cuptorul vostru pina cind prind crusta aurie
- intr-o tigaie puneti ulei, ceapa rasa (cit va place) ardeiukl gras taiat in felii foarte subtiri, sale, piper, pulpa de rosiii si daca vreti sau va pare ca sosul e prea gros adaugati putina apa sau vin
- lasati sa fiarba pe foc pina cind scade apoi il varsati pe linga chifttelele de cartof, adaugati patrunjel, rozmarin sau ce vreti voi si mai lasati citeva minute (5 min maxim) in cuptor..
Serviti cald sau rece
Atentie caci aceste chiftele sunt foarte moi si fine deci se rup usor cind le scoateti din tava
Pentru ca tot se apropie toamna, am vrut sa creez o astfel de atmosfera cu aceste nuci delicioase.
Nuci umplute cu crema de ciocolata cu nuca si biscuitiInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii