Vinetele (curatate de coaja) se oparesc apoi se scurg bine de apa in exces si se lasa la racit. Se pun intr-un castron impreuna cu 1 ou, sau mai multe in functie de cantitatea de vinete, miezul de piine inmuiat in apa sau lapte si strivit in pumn, sare, parmezan ras (sau pecorino, sau alt cascaval mai tare), patrunjel, usturoi tocat marunt si menta (facultativ) . Se face o compozitie din care se formeaza chiftele care se vor praji.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii