Curatam de coaja dovleceii, ii dam prin razatoarea mare si presaram sare peste ei, apoi ii punem intr-o strecuratoare si lasam 10 min deoparte.
Tocam ceapa marunt, sunca o taiem cubulete, patrunjelul il tocam, usturoiul il pisam.
Adaugam dovleceii scursi bine de apa, adaugam pesmetul, branza, ouale, condimente dupa gust si amestecam bine. Lasam 10 min la frigider dupa care le prajim in ulei incins, pe ambele parti.
Le scoatem pe un servetel absorbant.
Sosul-ceapa o calim in uleiul incalzit, adaugam morcovul dat prin razatoare, 2 linguri de apa si lasam 1 min pe foc, adaugam rosiile tocate marunt sau trecute prin blender.
Potrivim cu condimente dupa gust, frunzele de busuioc tocate si lasam sa fiarba la foc mediu, adaugam chiftele, usturoiul pisat si mai lasam 6 min pe foc.
La final, adaugam patrunjelul tocat marunt.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii