Se curata ciupercile, se taie bucati, se fierb in apa sarata cam 4 minute, se scurg bine. Se maruntesc cu blenderul. Se amesteca cu oul, faina, pesmetul, praful de usturoi, ceapa tocata marunt si calita in unt, patrunjelul tocat, branza rasa, sare si piper.
Compozitia poate rezulta cam moale... dar este normal. Se mai poate pune o lingura in plus de pesmet... daca vreti. Se formeaza chiftele cu mainile ude de apa, se tavalesc bine prin faina. Se frig in ulei fierbinte la foc mediu, potrivit pe ambele parti.
Se servesc calde, dar mie mi-au placut si reci.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii