Se spala cartofi (cartofii fiind intregi-cu coaja) se ung cu putin unt dupa care se pun in cuptor la copt la foc mediu.
Umplutura: se caleste ceapa dupa care se trece in masina de tocat impreuna cu carnea de pui, dupa care se amesteca cu oul si verdeata, sare si piper.
Cand cartofi sunt gata copti se curata si se ii las la racit. Dupa ce sa racit ii taiam in doua si scormonim ii ei pentru a face loc umpluturi.
Din unt faina si smantana se face un sos. Cartofi se aseaza intr-o tava de cuptor. Turnam sosul peste cartofi si presaram cascavalul ras dupa care se introduce la cuptor pentru 20 de minute la foc mijlociu.
Se pot servi impreuna cu garnitura de legume.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii