Se curata cartofi, se spala si se usuca bine prin stergere cu un prosop de hartie. Se cresteaza cartofii pe lungime, in feliuțe, dar fara a taia feliile de tot. In acest fel cartofi vor ramane intregi. Se preincalzeste cuptorul. Se unge bine cu unt un vas termorezistent. Se trage de fiecare cartof astfel incat sa se desfaca sub forma unui evantai. Se aseaza in vas si se contimenteaza cu sare si piper. Se presara untul deasupra.
Se introduce tava in cuptorul fierbinte (pozitia 2-3) si se coace timp de aproximativ 35 min, pana ce cartofii devin aproape moi. Intre timp se da cascavalul pe razatoare. Se presara cașcavalul peste cartofi si se mai lasa la cuptor 15 minute.
In acest timp cașcavalul se topeste peste cartofi formand o crusta maroniu-aurie. Se presara verdeturile tocate marunt si se serveste fierbinte.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii