Primul lucru care trebuie facut este sa punem cuptorul la incins la 150 grade.
Cartofii se taie in rondele subtiri si se pun la fiert in apa clocotita si putin sarata timp de 3 minute.Se scurg.
Ceapa se taie rondele si se caleste.Se ia de pe foc inainte sa capete culoare.
Intr-un vas yena se intinde un sfert din cantitatea de ceapa,se pune un strat de rosii taiate rondele fine si sare.
Apoi se intind cartofii peste rosii,inca un strat de ceapa si branza rasa.Se pune alt strat de rosii,restul de ceapa si se stropeste cu putin ulei.Se da la cuptor pentru aprox.30 minute.
Se pot pune si straturi de masline negre tocate.Ii da un gust aparte.
Vă prezint un tort care pentru mine a constituit o provocare, nu atât din cauza faptului că a fost un roz degradé...
Tort „Fantezie în roz”Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii