Cannelloni umpluti cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 250g cannelloni
  • 1 lingura ulei de masline,
  • piper
  • sare
  • 400g ciuperci taiate felii subtiri
  • 1 manunchi de busuioc
  • 1 lingurita boia
  • 1 catel de usturoi,
  • 250g rosii taiate cubulete
  • 100g branza topita(la tub)
  • 200 ml frisca pentru gatit
  • 20g unt
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 120g parmezan ras
  • unt pentru uns forma de Jena;

Mod de preparare

1. In ulei incins calim ceapa si ciupercile. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu boia.
2. Adaugam branza topita , usturoiul zdrobit, rosiile taiate cubulete si amestecam bine.Cu aceasta compozitie umplem cannelloni si ii asezam intr-un vas de Jena uns cu unt topit, dar lasat putin sa se raceasca.
3. Frisca pentru gatit se amesteca cu pasta de rosii si untul (20g.), de asemenea topit in prealabil , dar lasat putin sa se raceasca, cu sare si piper si turnam compozitia rezultata peste cannelloni. Presaram parmezanul ras si busuiocul taiat foarte marunt.

Se coace preparatul timp de 15-20 minute.
Se serveste preparatul pe farfurii incalzite in prealabil si insotit de un vin alb sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti
Muschi de porc in crusta de nuci

Muschi de porc in crusta de nuci

Muschi de porc in crusta de nuci
Haiose

Haiose

Haiose
Cele mai apreciate rețete
Salata de boeuf (pentru Craciun)
1
Aperitive

Salata de boeuf (pentru Craciun)

Salata de boeuf (pentru Craciun)
Piersici
2
Dulciuri

Piersici

Piersici
Braduti dulci
3
Dulciuri

Braduti dulci

Braduti dulci
Prajitura Sau Rulada cu Mere
4
Dulciuri

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
5
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Parteneri
Cartofi frantuzesti
Bucataras.RO

Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post