Cannelloni umpluti cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 250g cannelloni
  • 1 lingura ulei de masline,
  • piper
  • sare
  • 400g ciuperci taiate felii subtiri
  • 1 manunchi de busuioc
  • 1 lingurita boia
  • 1 catel de usturoi,
  • 250g rosii taiate cubulete
  • 100g branza topita(la tub)
  • 200 ml frisca pentru gatit
  • 20g unt
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 120g parmezan ras
  • unt pentru uns forma de Jena;

Mod de preparare

1. In ulei incins calim ceapa si ciupercile. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu boia.
2. Adaugam branza topita , usturoiul zdrobit, rosiile taiate cubulete si amestecam bine.Cu aceasta compozitie umplem cannelloni si ii asezam intr-un vas de Jena uns cu unt topit, dar lasat putin sa se raceasca.
3. Frisca pentru gatit se amesteca cu pasta de rosii si untul (20g.), de asemenea topit in prealabil , dar lasat putin sa se raceasca, cu sare si piper si turnam compozitia rezultata peste cannelloni. Presaram parmezanul ras si busuiocul taiat foarte marunt.

Se coace preparatul timp de 15-20 minute.
Se serveste preparatul pe farfurii incalzite in prealabil si insotit de un vin alb sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu ciocolata si caise - o combinatie reusita

Tort cu ciocolata si caise - o combinatie reusita

Savureaza fiecare muscatura din deliciosul tort cu ciocolata si caise, o combinatie perfecta de dulceata ciocolatei cu...

Tort cu ciocolata si caise - o combinatie reusita
Cartofi Noi Umpluti, Pane

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Cartofi Noi Umpluti, Pane
Prajitura cu Visine si Crema de Ciocolata

Prajitura cu Visine si Crema de Ciocolata

Prajitura cu Visine si Crema de Ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Ratatouille - o tocanita taraneasca delicioasa
2
Carte de bucate

Ratatouille - o tocanita taraneasca delicioasa

Este un amestec delicios de legume, printre care vinete, dovlecei, ardei, roșii, ceapă și condimente, gătite împreună...

Ratatouille - o tocanita taraneasca delicioasa
Bulgarasi Cu Cascaval
3
Aperitive

Bulgarasi Cu Cascaval

Bulgarasi Cu Cascaval
Prajitura Cappuccino
4
Dulciuri

Prajitura Cappuccino

Prajitura Cappuccino
Castraveti in otet (bulgaresti)
5
Conserve, muraturi

Castraveti in otet (bulgaresti)

Castraveti in otet (bulgaresti)
Parteneri
Rulada din piept de rata cu fistic si ceapa verde
Bucataras.RO

Rulada din piept de rata cu fistic si ceapa verde

In luna martie Cristina Toth este gazda provocarii Cutia Misterelor si ne-a adus o lista foarte interesanta si incitanta de...

Rulada din piept de rata cu fistic si ceapa verde
Inghetata de zmeura cu vanilie si arahide glazurate
Culinar.RO

Inghetata de zmeura cu vanilie si arahide glazurate

O dulce sublim, o reteta de vacanta pe care o adoram :)

Inghetata de zmeura cu vanilie si arahide glazurate
Tort cu jeleu de zmeura si iaurt
Gustos.RO

Tort cu jeleu de zmeura si iaurt

Tort cu jeleu de zmeura si iaurt
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate