Ceapa si usturoiul se taie marunt,se calesc in putina apa si ulei pana devin sticloase.Spanacul se taie marunt si se adauga amestecului de ceapa,se toarna putina apa si se caleste-fierbe impreuna.Se lasa la racit ,apoi se adauga ricotta(se poate inlocui si cu alt tip de branza;eu am amestecat urda cu cascaval)si cele 2 oua,se condimenteaza dupa gust cu sare ,piper.Cu acest amestec umplem pastele(eu am facut-o cu o lingurita mica si ingusta,sau se poate pune amestecul intr-o punga si se taie un colt)Se aseaza intr-o forma yena(eu am pregatit doar 11 bucati,restul le-am congelat intr-o cutie)
Deasupra se pune sosul, cat sa le acopere.Se da totul la cuptor,la foc potrivit pentru 40 minute.Se presara parmezanul si se mai lasa 10 min.la cuptor.Sunt foarte bune aceste paste.
Se servesc calde.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii