Cannelloni cu spanac si ricotta

Complexitate
redusa
Cannelloni cu spanac si ricotta

Ingrediente

  • 250 g paste cannelloni(mi-au mai ramas 6 bucati neumplute)
  • 2 cepe
  • usturoi 3-4 catei
  • 255g branza ricotta
  • 300 spanac
  • 80gr parmezan(de data aceasta am folosit cascaval)
  • 2 oua
  • Pentru sos:
  • 250 ml apa cu vegeta
  • 700 ml rosii bulion
  • 1 lingura zahar
  • oregano
  • vegeta ,boia

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se taie marunt,se calesc in putina apa si ulei pana devin sticloase.Spanacul se taie marunt si se adauga amestecului de ceapa,se toarna putina apa si se caleste-fierbe impreuna.Se lasa la racit ,apoi se adauga ricotta(se poate inlocui si cu alt tip de branza;eu am amestecat urda cu cascaval)si cele 2 oua,se condimenteaza dupa gust cu sare ,piper.Cu acest amestec umplem pastele(eu am facut-o cu o lingurita mica si ingusta,sau se poate pune amestecul intr-o punga si se taie un colt)Se aseaza intr-o forma yena(eu am pregatit doar 11 bucati,restul le-am congelat intr-o cutie)
Deasupra se pune sosul, cat sa le acopere.Se da totul la cuptor,la foc potrivit pentru 40 minute.Se presara parmezanul si se mai lasa 10 min.la cuptor.Sunt foarte bune aceste paste.


Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Bucataras.RO

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia

Am incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia