Burgeri cu Varza de Brussel, Cartofi si Chorizo

Complexitate
redusa
Burgeri cu Varza de Brussel, Cartofi si Chorizo

Ingrediente

  • Pentru 12 burgeri:
  • 750 g cartofi
  • 300 g varza de bussel
  • 200 g chorizo taiat marunt (puteti inlocui cu carnatii preferati)
  • 2 cepe verzi taiate marunt
  • 1 ou ecologic
  • 2 linguri frunze de patrunjel taiate marunt
  • 1 praf mic de fulgi de ardei iute
  • 1 lingurita turmeric
  • 1 lingurita coriandru praf
  • sare si piper dupa gust
  • 45 ml ulei de masline extra virgin

Mod de preparare

Spalati bine si fierbeti cartofii in coaja aproximativ 90% apoi strecurati si lasati sa se raceasca. Intre timp pregatiti restul de ingrediente. Taiati chorizo marunt si puneti-l intr-o tigaie. Prajiti dupa plac dupa care transferati intr-un bol.

Spalati varza de brussel, taiati cotorul apoi injumatatiti-le. Puneti 1 cana de apa intr-o cratita. Cand ajunge la fierbere puneti varza de brussel si lasati 2 minute apoi strecurati. Taiati-le marunt si puneti-le peste chorizo.

Curatati cartofii de coaja si dati-i pe razatoare. Puneti peste varza si chorizo apoi adaugati restul de ingrediente. Amestecati-le apoi portionati si formati burgeri. Prajiti in ulei de masline dupa plac si serviti cu salata sau garnitura preferata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate