Spalati bine si fierbeti cartofii in coaja aproximativ 90% apoi strecurati si lasati sa se raceasca. Intre timp pregatiti restul de ingrediente. Taiati chorizo marunt si puneti-l intr-o tigaie. Prajiti dupa plac dupa care transferati intr-un bol.
Spalati varza de brussel, taiati cotorul apoi injumatatiti-le. Puneti 1 cana de apa intr-o cratita. Cand ajunge la fierbere puneti varza de brussel si lasati 2 minute apoi strecurati. Taiati-le marunt si puneti-le peste chorizo.
Curatati cartofii de coaja si dati-i pe razatoare. Puneti peste varza si chorizo apoi adaugati restul de ingrediente. Amestecati-le apoi portionati si formati burgeri. Prajiti in ulei de masline dupa plac si serviti cu salata sau garnitura preferata.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii