Intr-o oala mai mare am pus la fiert conopida in buchete mai mici, iar intr-o oala mai mica am pus brocoli la fiert cu apa si putina sare timp de 15 min. Cand a fost fiarta am scurs-o de apa si am alsat-o sa se raceasca atat conopida cat si brocoli.
Iar intre timp am facut un sos si anume:
- intr-o cratita am pus putin ulei circa 7 lg unde am pus cele 3 lg de faina alba am pus-o pe foc putin sa se incalzeasca. Separat am batut ouale cu sare si putin piper dupa gust unde am adaugat smantana am amestecat bine unde am pus-o peste faina amestecata cu ulei am omogenizat totul bine.
Apoi am facut astfel:
-am uns tava cu ulei si am tapetat-o cu pesmet, peste care am pus un rand de conopida si printre conopida si cateva bucati de brocoli, apoi am pus jumate din sos, jumate din ceapa taiata rondele, jumate din cascavalul dat prin razatoarea mare apoi am pus iar un rand de conopida si brocoli, sos, ceapa, cascavalul ramas.
Am dat totul la cuptor timp aproximativ de 30 de min la foc mic, mai exact pana se face o crusta aurie.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Pofta Buna!!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii