Se unge o forma termorezistenta cu unt, din belsug.
Ciupercile se spala bine, se curata si se taie felii subtiri. Se inabuse in 2 linguri de ulei + 2 de apa. Se taie cepele marunt si se inabuse cu o lingura de ulei + 2 de apa.
Miezul de paine se moaie in apa, se stoarcde bine si se mixeaza. Se lasa la racit si se amesteca cu cele 4 galbenusuri puse pe rand, se pun apoi ceapa si cxiupercile. Se bat albusurile spuma si se pun peste compozitia omogenizata.
Se toarna compozitia in forma si se coace in cuptorul preincalzit, timp de o ora, la 150 gr c.
Reteta 450, by Rocsi! Multumesc draga mea! :-* Un aluat atat de fraged incat ti se topeste in gura...foarte bune, MINUNATE as...
Desert cornulete fragedeDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii