 
		
	Amesteci ouale batute cu branza dulce, faina, praful de copt, grisul, laptele, zaharul, fasolea fiarta, verdeata si sare dupa gust.
Ungi un vas termorezistent cu margarina si il tapetezi cu pesmet.
Torni compozitia in vas si o introduci in cuptorul preincalzit, timp de 35 de minute, la foc mijlociu, pana se rumeneste.
 Servesti budinca cu sos de iaurt sau suc de rosii. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii