Brocoli in Manta de Sunca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 felii de sunca
  • brocolii
  • 2-3 oua
  • piper
  • 500 ml lapte
  • branza rasa

Mod de preparare

Se unge o tava cu unt, se pune brocoli in feliile de sunca cate 2-3 bucatele din floare (eu le cumpar congelate daca nu, se fieb imainte putin in apa cu putina sare) se ruleaza si se aseaza una langa alta in tava. Se bat ouale intregi si se toarna peste rulouri, pe urma se face un sos bechamel din faina si lapte se condimenteaza cu vegeta si piper si se toarna peste (sosul se face din 500 ml lapte sau mai mult sa fie din belsug).

Se rade cascaval deasupra. Se da la cuptor la foc potrivit ca 180 grade pana se rumeneste deasupra. Este foarte delicios si usor

Pofta buna!
Se poate servi si cu cartofi pai.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate