Se unge o tava cu unt, se pune brocoli in feliile de sunca cate 2-3 bucatele din floare (eu le cumpar congelate daca nu, se fieb imainte putin in apa cu putina sare) se ruleaza si se aseaza una langa alta in tava. Se bat ouale intregi si se toarna peste rulouri, pe urma se face un sos bechamel din faina si lapte se condimenteaza cu vegeta si piper si se toarna peste (sosul se face din 500 ml lapte sau mai mult sa fie din belsug).
Se rade cascaval deasupra. Se da la cuptor la foc potrivit ca 180 grade pana se rumeneste deasupra. Este foarte delicios si usor
Pofta buna!
Se poate servi si cu cartofi pai.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii