Se spala si se taie floretele de broccoli. Se pun la fiert in apa cu sare (circa 5 minute). Se scot din apa, se tin in strecuratoare pana pregatim tava pentru cuptor.
O tava termorezistenta, se unge cu unt si se presara pesmet pe margini si fund. Se aseaza apoi floretele de broccoli una langa alta si se presara deaspura mozzarella si parmesanul. Se pun bucati de unt din loc in loc, se presara pesmet din nou si se presara apoi inca un strat de mozzarella. Se pune iar pesmet si se da la cuptor. Se lasa pana prinde o crusta frumoasa. Cine doreste poate sa renunte la ultimul strat de pesmet si sa lase doar stratul de branza mozzarella.
O prajitura usor de preparat si excelenta pentru sfarsitul saptamanii.
Cremsnit cu friscaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii