Intr-un vas, se pun quinoa si apa si se fierb timp de 20 de minute sau pana cand quinoa devine translucida. Dupa ce quinoa a fiert, se da la racit.
Dupa ce s-a racit, se amesteca cu restul ingredientelor.
Se ung cu ulei formele de briose si se aseaza in tava. Se pun cate 2-3 linguri de compozitie in fiecare forma.
Se dau la cutor la 180 de grade timp de 20 de minute.
Cand sunt gata (capata o culoare aurie), se scot si se lasa la racit, apoi se indeparteaza hartia.
Se consuma reci.
Din cantitatile mentionate mi-au iesit 7 briose:).
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii