Aduceti apa si cubul/supa la fierbere apoi lasati deoparte. Intr-un tigaie adanca sau cratita de aluminiu topiti untul si adaugati ceapa. Caliti la foc mic pana cand s-a muiat, aproximativ 5 minute. Puneti arpacasul, usturoiul, rozmarinul si caliti 1 minut.
Urmeaza vinul alb si amestecati cu spatula pana cand este absorbit dupa care incepeti sa adaugati un polonic de supa amestecand continuu la foc mic. Cand acesta a fost absorbit mai puneti lichid. Continuati procesul pana cand arpacasul este fiert si mai aveti un polonic din supa.
Acesta procedeu poate dura pana la 30-40 de minute. Adaugati puree-ul de dovleac, restul de lichid si incorporati bine. Cand dovleacul s-a incalzit puneti parmezanul si asezonati dupa gust.
* Este important sa nu lasati arpacasul sa fiarba fara sa fie miscat mai mult de 10 secunde. Acesta se va lasa pe fund, sosul va fi deasupra si se va face terci. De asemenea focul sa nu fie tare, pe un ochi mare dar la minim e de ajuns.
Serviti imediat cu putin parmezan razalit deasupra.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii