Preparare:
Calesti ceapa in jumatate din cantitatea de ulei, adaugi orezul, apoi hribii, care au fost taiati marunti si fierti; mai adugi 2 cesti cu zeama in care au fost fierti hribii, dupa care lasi sa fiarba compozitia la foc mic pana cand scade. Se adauga sare, piper, faina, verdeata si cateva linguri de suc de rosii. Umpli ardeii cu compozitia obtinuta, ii asezi in tava, pui peste si restul sucului de rosii, restul de ulei si ii dai la cuptor pentru 30 de minute.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaChiar am folosit aripioare, desi in poze se vad mai mult pulpele. Dar puteti folosi orice carne de pui, de la pulpe pana la...
Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si cu ciuperciAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii