Ceapa se curata si se toaca marunt, se caleste putin in 3-4 linguri de ulei (nu se prajeste, doar cat sa devina sticloasa). Intre timp faina se dizolva in putin lapte si se amesteca cu smantana si restul de lapte. Se toarna peste ceapa calita si se lasa la foc mic, amestecand, pana se ingroasa.
Sosul se condimenteaza cu busuioc, sare si putin piper.
Se adauga in sos rosia taiata cubulete, iar dupa cateva minute ardeii rupti in fasii. Se mai tine pe foc 5minute si este gata.
Se presara cu patrunjel proaspat si se serveste cu mamaliguta sau paine proaspata.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii