Se spală zucchini şi se taie în două pe lungime.
Se scobeşte miezul cu o linguriţă.
Se pune apă cu sare la fiert şi când clocoteşte se adaugă jumătăţile de zucchini şi se lasă să fiarbă timp de 10 minute.
Înre timp se pun la călit ceapa şi usturoiul tocate mărunt, apoi se adaugă carnea tocată şi ea în prealabil şi miezul de zucchini.
Se adaugă o ceaşcă de apă şi se lasă la foc iute 10 minute.
Se adaugă apoi pasta de tomate, roşioarele tăiate în sferturi, vinul , mărar tocat, sare şi piper după gust.
Se scade sosul încă vreo 10 – 12 minute.
Zucchini fierţi se pun într-un vas tapetat cu hârtie de copt unsă cu puţin ulei.
Se umplu cu amestecul de carne, se presară cu puţin parmezan ras, apoi se pune mozzarella.
Se dă tava la cuptor pentru 15 minute la 180 g cu ventilaţie.
Se servesc reci sau calzi eventual cu o cremă de smântână cu usturoi.
Poftă bună!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii