Se spală zucchini şi se taie în două pe lungime.
Se scobeşte miezul cu o linguriţă.
Se pune apă cu sare la fiert şi când clocoteşte se adaugă jumătăţile de zucchini şi se lasă să fiarbă timp de 10 minute.
Înre timp se pun la călit ceapa şi usturoiul tocate mărunt, apoi se adaugă carnea tocată şi ea în prealabil şi miezul de zucchini.
Se adaugă o ceaşcă de apă şi se lasă la foc iute 10 minute.
Se adaugă apoi pasta de tomate, roşioarele tăiate în sferturi, vinul , mărar tocat, sare şi piper după gust.
Se scade sosul încă vreo 10 – 12 minute.
Zucchini fierţi se pun într-un vas tapetat cu hârtie de copt unsă cu puţin ulei.
Se umplu cu amestecul de carne, se presară cu puţin parmezan ras, apoi se pune mozzarella.
Se dă tava la cuptor pentru 15 minute la 180 g cu ventilaţie.
Se servesc reci sau calzi eventual cu o cremă de smântână cu usturoi.
Poftă bună!
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu