Vitel la gratar cu andive

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Vitel la gratar cu andive

Ingrediente

  • 450 g carne de vitel
  • 3 andive
  • 150 g smantana
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata morcovul si ceapa si se felieaza julien. Se spala andivele, se pastreaza cateva frunze, iar restul se toaca.

Se spala carnea si se taie bucati mai mari, se sareaza si pipereaza si se frige pe gratar/tigaie grill.

Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se pune ceapa la calit pentru cateva minute, apoi se adauga morcovul. Se tin la foc mediu, circa 10 minute, amestecand din cand in cand, apoi adaugam smantana. Se asezoneaza cu sare si piper si se opreste focul. Frunzele de andive se frig 2-3 minute pe gratar. Se asaza pe un platou andivele fripte, in mijloc se pune amestecul de legume calite si bucatile de carne.

Servim cu pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici