Se curata morcovul si ceapa si se felieaza julien. Se spala andivele, se pastreaza cateva frunze, iar restul se toaca.
Se spala carnea si se taie bucati mai mari, se sareaza si pipereaza si se frige pe gratar/tigaie grill.
Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se pune ceapa la calit pentru cateva minute, apoi se adauga morcovul. Se tin la foc mediu, circa 10 minute, amestecand din cand in cand, apoi adaugam smantana. Se asezoneaza cu sare si piper si se opreste focul. Frunzele de andive se frig 2-3 minute pe gratar. Se asaza pe un platou andivele fripte, in mijloc se pune amestecul de legume calite si bucatile de carne.
Servim cu pofta!
Bună rău iahnia de fasole, chiar și de post, mai ales servită cu murături!
Iahnie de fasole, de postDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii