Se portioneaza rata si se pune in oala, se pune si carnea afumata, tot portionata.
Se toaca morcovul, telina, ceapa si se pun peste carne, se adauga varza murata tocata, ierburile aromate, bulionul de gogosari si apa. Se pune capac si se fierbe circa o ora din momentul cand incepe sa fiarba. Se opreste focul, se lasa sa se racoreasca, apoi se poate deschide capacul. Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut fabuloasa!
TataZmeu după o plimbare prin piață, a aterizat acasă cu o sacoșă de fasole lată, din aia faină galbenă și...
Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock PotO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii