Varza murata cu afumatura si carne de rata

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Varza murata cu afumatura si carne de rata

Ingrediente

  • -1 varza murata,
  • -1 rata mare,
  • -500 gr.afumatura,
  • -1 morcov,
  • -1 bucata radacina de telina,
  • -3 cepe,
  • -ierburi aromate,(rozmarin,cimbru,oregano),
  • -2 linguri bulion de gogosari,
  • -1 litru apa,
  • -oala sub presiune.

Mod de preparare

Se portioneaza rata si se pune in oala, se pune si carnea afumata, tot portionata.
Se toaca morcovul, telina, ceapa si se pun peste carne, se adauga varza murata tocata, ierburile aromate, bulionul de gogosari si apa. Se pune capac si se fierbe circa o ora din momentul cand incepe sa fiarba. Se opreste focul, se lasa sa se racoreasca, apoi se poate deschide capacul. Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut fabuloasa!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa