Se spala bine varza, taiem marunt.
Calim un pic ceapa (eu am pus putin ulei pentru calit sa nu fie prea gras) si carnati, adaugam morcovul, ardeiul; calim si dupa, punem incet, incet varza.
Eu am pus cate o mana doua de varza am lasat sa patrunda bine, dupa am mai pus la fel toata cantitatea si am lasat sa fiarba in zeama lor.
Daca trebuie puneti cate un pic de apa si lasati sa fiarba bine.
Condimentati de sare si condimente, cand e aproape gata o dam la cuptor.
Servim cu smantana si ardei gras.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii