Se spala bine varza, taiem marunt.
Calim un pic ceapa (eu am pus putin ulei pentru calit sa nu fie prea gras) si carnati, adaugam morcovul, ardeiul; calim si dupa, punem incet, incet varza.
Eu am pus cate o mana doua de varza am lasat sa patrunda bine, dupa am mai pus la fel toata cantitatea si am lasat sa fiarba in zeama lor.
Daca trebuie puneti cate un pic de apa si lasati sa fiarba bine.
Condimentati de sare si condimente, cand e aproape gata o dam la cuptor.
Servim cu smantana si ardei gras.
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor Reteta de preparare a papanasilor
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii