Puteti sa fierbeti fiecare separat: varza si cartofi, sa frigeti cirnatii dar nu de tot. Deci toate coapte, fripte, fierte pe jumatate. Eu am pus in cratita cirnatii, i-am fript putin fara ulei doar cu putina apa Dupa ce s-au albit. Apoi am adaugat varza taiata, am lasat-o si pe ea la inabusit cu putina apa sub capac.
Cand apa a scazut am adaugat cartofii taiati pe lung in felii groase si inca putina apa (sau supa) tot acum am pus si lingura de ulei.
Intre timp am incalzit cuptorul, am transferat totul in vasul de sticla si am pus cirnatii deasupra. Acum sunt toate la copt in cuptor cu tot cu apa care era in cratita, doar de 1 deget adica. Le las la copt si cind or sa fie gata o sa adaug piperul, cimbrul si rosiile. Mai las la cuptor putin, acoperite cu aluminiu sau daca aveti capac la vasul de cuptor cu capac, la foc mic-mediu.
Acum vad cit de mult seamana intre ele pozele. Asta insa pt ca e o distanta de numai citeva minute intre ele, dehhh reteta rapida.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSocata reteta bunicii Racoritoare si un pic intepatoare - asa este socata.
Socata reteta buniciiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii