Puteti sa fierbeti fiecare separat: varza si cartofi, sa frigeti cirnatii dar nu de tot. Deci toate coapte, fripte, fierte pe jumatate. Eu am pus in cratita cirnatii, i-am fript putin fara ulei doar cu putina apa Dupa ce s-au albit. Apoi am adaugat varza taiata, am lasat-o si pe ea la inabusit cu putina apa sub capac.
Cand apa a scazut am adaugat cartofii taiati pe lung in felii groase si inca putina apa (sau supa) tot acum am pus si lingura de ulei.
Intre timp am incalzit cuptorul, am transferat totul in vasul de sticla si am pus cirnatii deasupra. Acum sunt toate la copt in cuptor cu tot cu apa care era in cratita, doar de 1 deget adica. Le las la copt si cind or sa fie gata o sa adaug piperul, cimbrul si rosiile. Mai las la cuptor putin, acoperite cu aluminiu sau daca aveti capac la vasul de cuptor cu capac, la foc mic-mediu.
Acum vad cit de mult seamana intre ele pozele. Asta insa pt ca e o distanta de numai citeva minute intre ele, dehhh reteta rapida.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii