Intr-o oala se aseaza un rand de varza peste care se pune bucatile de costite si o ceapa.
Se acopere cu un alt rand de varza peste care iar se pune carnea si din nou o bucata de ceapa si se pune din nou varza.
Peste se toarna uleiul, vinul si dupa aceea apa.Se sareaza putin varza de la suprafata, se acopera cu un capac si se pune la fiert circa o ora jumate la foc mic.
POFTA BUNA!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii