Intr-o oala se aseaza un rand de varza peste care se pune bucatile de costite si o ceapa.
Se acopere cu un alt rand de varza peste care iar se pune carnea si din nou o bucata de ceapa si se pune din nou varza.
Peste se toarna uleiul, vinul si dupa aceea apa.Se sareaza putin varza de la suprafata, se acopera cu un capac si se pune la fiert circa o ora jumate la foc mic.
POFTA BUNA!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePizza Margherita este o reteta clasica si simpla, perfecta pentru iubitorii de pizza. Realizata cu aluat proaspat, sos de...
Pizza Margherita - ideala pentru o masa rapida si delicioasaPentru că mâine e Sf. Stelian şi o serbăm pe una dintre surorile mele, i-am pregătit un tort de iarnă aşa cum şi...
Tort Feerie de IarnaReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii