Pulpa de porc si costita (fara os) taiate cubulete se pune la prajit in putin ulei. Dupa ce s-a aurit un pic se adauga cam o cana de apa si se lasa sa se inabuse bine pana ce carnea este aproape fiarta.
Adaugam ficatul si el taiat cubulete si se mai fierbe inca 15 min. Din cand in cand adaugam cate putina apa sa nu se arda.
Dupa ce ficatul s-a patruns punem si carnaciorii taiati feliute si potrivim de sare si piper. La final adaugam rosiile in bulion (nu inainte de a le zdrobi bine cu furculita) si usturoiul pisat. Lasam la foc mic inca vreo 10 min.
Pofta mare! ! !
Se serveste pe farfurie alaturi de mamaliguta fierbinte si branza de burduf. . .
Se mai poate pune si un ou ochi (ai mei nu au mai vrut).
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii