Pulpa de porc si costita (fara os) taiate cubulete se pune la prajit in putin ulei. Dupa ce s-a aurit un pic se adauga cam o cana de apa si se lasa sa se inabuse bine pana ce carnea este aproape fiarta.
Adaugam ficatul si el taiat cubulete si se mai fierbe inca 15 min. Din cand in cand adaugam cate putina apa sa nu se arda.
Dupa ce ficatul s-a patruns punem si carnaciorii taiati feliute si potrivim de sare si piper. La final adaugam rosiile in bulion (nu inainte de a le zdrobi bine cu furculita) si usturoiul pisat. Lasam la foc mic inca vreo 10 min.
Pofta mare! ! !
Se serveste pe farfurie alaturi de mamaliguta fierbinte si branza de burduf. . .
Se mai poate pune si un ou ochi (ai mei nu au mai vrut).
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii