Tochitura

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tochitura

Ingrediente

  • 300 gr pulpa de porc degresata
  • 300 gr ficat de porc
  • 1 ceapa verde mai mare
  • 2 rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper macinat
  • 1 lingura ghimbir ras
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 1 baton scortisoara

Mod de preparare

Deoarece nu am folosit ulei deloc, am gatit tot timpul cu capac, folosindu-ma de sucul lasat de carne si legume.

Carnea se taie cuburi, se amesteca cu cimbru si se pune in tigaia de teflon, pe foc mic, pana isi schimba culoarea.

Se adauga ceapa taiata rondele si dupa ce se inmoaie, se pune ficatul taiat cuburi mari. Se inabusa timp de 7-8 minute.

Intre timp, se curata rosiile de coaja, se taie felii si se adauga peste carne.
Se potriveste de sare si piper, se pune ghimbirul si batonul de scortisoara.
Se fierbe totul aprox. 10 minute pana cand sosul scade si capata consistenta.

Se stinge focul, se scoate batonul de scortisoara si se presara cu patrunjel verde, tocat.
Se serveste cu mamaliga si salata de varza cu rosii.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui

Gem de gutui

Gem de gutui
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate
Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris
Cele mai apreciate rețete
Cozonac cu carne in foi de varza murata
2
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Peltea de gutui cu petale de trandafiri
4
Dulciuri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri
Salam de biscuiti
5
Dulciuri

Salam de biscuiti

Salam de biscuiti
Parteneri
Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Culinar.RO

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia