Tocanitza din Piept de Pui

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cepe
  • 1 morcov
  • 8 linguri ulei
  • 1 piept de pui
  • piper
  • vegeta
  • ketchup
  • frunze de atrunjel

Mod de preparare

Cepele se taie bucatele, morcovul rondele, se calesc in aproximativ 8 linguri de ulei si putina apa.

Carnea se taie cubulete iar cand ceapa si morcovul e calit se adauga si carnea, se lasa putin sa se caleasca si ea iar apoi se pune apa cat sa treaca peste ea. Cand e aproape gata se pun si condientele (piper, vegeta, ketchup). se mai lasa putin iar apoi se pun frunzele de patrunjel taiate marunt.
Se poate servi ca sos pentru macaroane sau spaghete, ca garnitura pentru cartofi preparati in diferite feluri sau alaturi de orez.

Va doresc pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Prajitura cu Nutella si nuca prajita
Varza calita cu carnati de casa

Varza calita cu carnati de casa

Varza calita cu carnati de casa
Ciorba taraneasca de porc

Ciorba taraneasca de porc

Ciorba taraneasca de porc
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca - un desert imbietor
1
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Friptura pomana porcului
2
Fripturi

Friptura pomana porcului

Friptura pomana porcului
Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor
3
Garnituri

Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor

Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor
Parteneri
Prajitura cu foi de zahar ars
Culinar.RO

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Prajitura cu foi de zahar ars
Turta dulce
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce