Cepele se taie bucatele, morcovul rondele, se calesc in aproximativ 8 linguri de ulei si putina apa.
Carnea se taie cubulete iar cand ceapa si morcovul e calit se adauga si carnea, se lasa putin sa se caleasca si ea iar apoi se pune apa cat sa treaca peste ea. Cand e aproape gata se pun si condientele (piper, vegeta, ketchup). se mai lasa putin iar apoi se pun frunzele de patrunjel taiate marunt.
Se poate servi ca sos pentru macaroane sau spaghete, ca garnitura pentru cartofi preparati in diferite feluri sau alaturi de orez.
Va doresc pofta buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii