Cepele se taie bucatele, morcovul rondele, se calesc in aproximativ 8 linguri de ulei si putina apa.
Carnea se taie cubulete iar cand ceapa si morcovul e calit se adauga si carnea, se lasa putin sa se caleasca si ea iar apoi se pune apa cat sa treaca peste ea. Cand e aproape gata se pun si condientele (piper, vegeta, ketchup). se mai lasa putin iar apoi se pun frunzele de patrunjel taiate marunt.
Se poate servi ca sos pentru macaroane sau spaghete, ca garnitura pentru cartofi preparati in diferite feluri sau alaturi de orez.
Va doresc pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii