Se spala carnea, se taie in bucati mici si se prajeste in putin ulei, cu sare si piper. Cand se rumeneste un pic, se acopera cu o cescuta cu apa si se lasa sa fiarba. Cand scade apa, se acopera iar cu o cescuta de apa, si tot asa pana cand carnea se fragezeste. Acest proces dureaza cam 30 de minute.
Peste carne se adauga ceapa taiata solzi, 2 bucati de praz taiat rondele, morcovul taiat tot rondele. Se calesc si se adauga apa. Se lasa la fiert 10 minute.
Se adauga si cartofii taiati cubulete. Cand cartofii sunt aproape fierti, se adauga si rosiile cubulete si bulionul. Se lasa sa fiarba pana scade sosul, sa devina gros. Se firbe la foc mic. Nu se adauga faina!
Se ia focul si se adauga verdeata tocata marunt.
Se serveste cu lipii facute in casa.
Portii: 6
Timp: 1h 10min
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http: //ancutsa-cuisine. Blogspot. Ro/2015/02/tocanita-taraneasca-cu-lipii-de-casa. Html
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii