-carnea se taie cubulete mici
-ceapa si usturoiul se taie f marunt
-int-o cratita se pune margarina si se caleste carnea cu ceapa si usturoiul
-se adauga sare,piper si boia
-se lasa sa fiarba la foc mic pana scade zeama apoi se adauga 2 pahare de apa si bulionul
-se fierb din nou la foc mic cu capac
-cand carnea este aproape fiarta se taie ardeii cubulete si se pun peste carne
-cand totul este fiert se amesteca smantana cu faina si se mai fierb 5 minute
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii