-carnea se taie cubulete mici
-ceapa si usturoiul se taie f marunt
-int-o cratita se pune margarina si se caleste carnea cu ceapa si usturoiul
-se adauga sare,piper si boia
-se lasa sa fiarba la foc mic pana scade zeama apoi se adauga 2 pahare de apa si bulionul
-se fierb din nou la foc mic cu capac
-cand carnea este aproape fiarta se taie ardeii cubulete si se pun peste carne
-cand totul este fiert se amesteca smantana cu faina si se mai fierb 5 minute
O mancare gustoasa, de vara.
Musaca de dovlecei cu carne de puiDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii