Tocanita de Rata cu Ceapa

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 rata de casa
  • 1/2 kg ceapa alba
  • 1/2 pahar apa
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ceva verdeturi (dar putine, sa nu se schimbe gustul de la rata)

Mod de preparare

Se taie rata, se curata de jumatate din grasimea ei, apoi se pune intr-o cratita sa se caleasca, deoarece se lasa grasime din rata. Se pune ceapa taiata marunt, se condimenteaza, se mai adauga 1/2 pahar de apa si se lasa la fiert, pina cind se observa ca incepe sa se desprinda carnea de pe oase.

Se serveste cu mamaliga.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu foi si gem de prune
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Dulciuri

Savarine cu frisca

Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

Prajitura Tosca
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
4
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca