Curatam si spalam pulpele, le taiem in jumatati si le punem la fiert intr-o oala. Inlaturam spuma care se formeaza
Curatam si spalam legumele.
In oala in care fierb pulpele adaugam o ceapa taiata pe jumatate, morcovul si ardeiul. Eu ardeiul l-am taiat cubulete dar il putei pune bucati mari. Lasam la fiert pana cand pulpele sunt pe jumatate preparate. Scoatem pulpele si strecuram supa pe care o vom folosi la prepararea tocanitei.
Intr-o cratita punem uleiul la incins si adaugam pulpele pe care le vom rumeni usor . Scoatem pulpele si adaugam ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat feliute.Cand ceapa se inmoaie, adaugam ciupercile curatate,spalate si taiate feliute. Lasam la calit 5-10 minute , dupa care adaugam supa cat sa le acopere . Punem pulpele deasupra cipuercilor si dam cratita la cuptorul preincalzit.Lasam pana zeama scade la jumatate si pulpele sunt fragede. Adaugam sucul de rosii, condimentam cu boia, sare si piper si reintroducem cratita la cuptor pentru 5-10 minute. Deasupra presaram marar verde.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii