Tocanita de pui cu ardei copt

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de pui cu ardei copt

Ingrediente

  • pulpele si pieptul de la un pui
  • 6 ardei capia copti (am avut congelati)
  • 3 cepe mari
  • o lingura pasta de tomate
  • 75 ml ulei
  • 300 ml supa
  • boia
  • sare
  • piper
  • o legatura patrunjel

Mod de preparare

Daca aveti ardei copti pusi la congelator,va recomand aceasta delicioasa tocanita...o tocanita ce ne aminteste de gustul verii.


Spalam bine carnea, o lasam la scurs dupa care o portionam.
Punem uleiul la incins intr-o cratita, adaugam bucatile de pui si le rumenim usor la foc iute.
Adaugam ceapa taiata solzisori , o lasam sa se patrunda apoi adaugam ardeiul taiat bucati mai mari. Lasam la calit impreuna aproximativ cinci minute apoi turnam supa.
Cand incepe sa fiarba, dam cratita la cuptorul preincazit si lasam sa scada tocanita.
Spre final adugam pasta de tomate si condimentam cu sare,piper si boia. Cand tocanita este gata presaram patrunjelul tocat. Pofata buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa