Se curata ceapa si se taie pestisori. Intr-o cratita mai mare se pune ulei se adauga ceapa si se pune la calit. Se curata ardeii grasi, se taie julien si se adauga peste ceapa. Morcovii se curata, se dau pe razatoarea mare sau se toaca marunt si se pun in cratita peste celelalte se lasa sa se caleasca. Puiul se taie bucati, se spala si se adauga peste legume.
Se lasa sa se caleasca un pic, se adauga boia dulce si se pune apa cat sa acopere. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand s-a fiert carnea, se adauga rosiile curatate de pielita si tocate marunt. Se lasa sa dea cateva clocote, se adauga vegeta, piper dupa gust. Se adauga usturoiul jumatate taiat feliute si cealalta jumatate pisat.
Se mai lasa cateva clocote si apoi se stinge focul.
se serveste alaturi de cartofi piure, orez fiert sau paste. Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii