Se curata ceapa si se taie pestisori. Intr-o cratita mai mare se pune ulei se adauga ceapa si se pune la calit. Se curata ardeii grasi, se taie julien si se adauga peste ceapa. Morcovii se curata, se dau pe razatoarea mare sau se toaca marunt si se pun in cratita peste celelalte se lasa sa se caleasca. Puiul se taie bucati, se spala si se adauga peste legume.
Se lasa sa se caleasca un pic, se adauga boia dulce si se pune apa cat sa acopere. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand s-a fiert carnea, se adauga rosiile curatate de pielita si tocate marunt. Se lasa sa dea cateva clocote, se adauga vegeta, piper dupa gust. Se adauga usturoiul jumatate taiat feliute si cealalta jumatate pisat.
Se mai lasa cateva clocote si apoi se stinge focul.
se serveste alaturi de cartofi piure, orez fiert sau paste. Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umplutePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii