Tocanita de Pui

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cepe
  • 5-6 ardei
  • 4-5 morcovi
  • 6 rosii bine coapte
  • ulei
  • vegeta
  • piper
  • 5-6 catei de usturoi
  • boia dulce
  • un pui

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie pestisori. Intr-o cratita mai mare se pune ulei se adauga ceapa si se pune la calit. Se curata ardeii grasi, se taie julien si se adauga peste ceapa. Morcovii se curata, se dau pe razatoarea mare sau se toaca marunt si se pun in cratita peste celelalte se lasa sa se caleasca. Puiul se taie bucati, se spala si se adauga peste legume.

Se lasa sa se caleasca un pic, se adauga boia dulce si se pune apa cat sa acopere. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand s-a fiert carnea, se adauga rosiile curatate de pielita si tocate marunt. Se lasa sa dea cateva clocote, se adauga vegeta, piper dupa gust. Se adauga usturoiul jumatate taiat feliute si cealalta jumatate pisat.

Se mai lasa cateva clocote si apoi se stinge focul.
se serveste alaturi de cartofi piure, orez fiert sau paste. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici